Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/14147
Title: Методика розслідування злочинів, пов'язаних з використанням бюджетних коштів в агропромисловому комплексі
Authors: Кікінчук, В.В.
Keywords: агропромисловий комплекс
бюджетні кошти
аграрний сектор економіки
злочини в бюджетній сфері
методика розслідування
криміналістична характеристика
Issue Date: 2014
Publisher: Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ
Citation: Кікінчук В. В. Методика розслідування злочинів, пов'язаних з використанням бюджетних коштів в агропромисловому комплексі : автореф. дис. ... канд. юрид. наук : 12.00.09 / В. В. Кікінчук ; кер. роботи Р. Л. Степанюк ; Дніпропетр. держ. ун-т внутр. справ. – Дніпропетровськ, 2014. – 20 с.
Abstract: Дисертація є комплексним монографічним дослідженням методики розслідування злочинів, пов'язаних з використанням бюджетних коштів в агропромисловому комплексі. Сформульовано теоретичні положення щодо криміналістичної класифікації протиправних діянь вказаної групи. Розроблено їх криміналістичну характеристику. Наведено практичні рекомендації щодо алгоритму дій слідчого в типових слідчих ситуаціях на початковому та наступному етапах розслідування незаконних посягань у вказаній сфері господарської діяльності. Виокремлено найбільш типові тактичні операції. Розкрито тактичні особливості підготовки і проведення обшуку, тимчасового доступу до речей і документів з їх подальшим вилученням, огляду документів та допиту підозрюваних і свідків у кримінальних провадженнях даної категорії. Висвітлено завдання, що вирішуються судово-економічною, почеркознавчою та будівельно-технічною експертизами. Сформульовано пропозиції стосовно вдосконалення норми кримінального процесуального законодавства України в частині застосування застави.
URI: https://dspace.nlu.edu.ua/handle/123456789/14147
Appears in Collections:12.00.09 – Кримінальний процес та криміналістика; судова експертиза; оперативно-розшукова діяльність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kikinchuk_2014.pdf877.26 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.