Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/14180
Title: Особливості розслідування корисливих злочинів, вчинених з використанням транспортних засобів
Authors: Шевченко, Ю.А.
Keywords: корисливі злочини
транспортні засоби
криміналістична характеристика
версії
планування розслідування
слідчі (розшукові) дії
судові експертизи
Issue Date: 2014
Citation: Шевченко Ю. А. Особливості розслідування корисливих злочинів, вчинених з використанням транспортних засобів : автореф. дис. ... канд. юрид. наук : 12.00.09 / Ю. А. Шевченко ; кер. роботи В. К. Весельський ; Нац. акад. внутр. справ. – Київ, 2014. – 20 с.
Abstract: Дисертація присвячена дослідженню теоретичних, методичних і практичних питань, пов’язаних з особливостями розслідування корисливих злочинів, вчинених з використанням транспортних засобів. Розглянуто теоретичні основи механізму використання транспортних засобів при вчиненні корисливих злочинів, що дозволило логічно підійти до висвітлення питання організації та планування розслідування. Надано криміналістичну характеристику означеному виду злочинів, сформовано авторське поняття транспортних засобів та класифікацію суб’єктів використання транспортних засобів при вчиненні корисливих злочинів. Визначено порядок висунення версій та виділено типові слідчі ситуації, що виникають за даною категорією злочинів. Наведено тактику проведення слідчих (розшукових) дій у тісній взаємодії слідчих з працівниками оперативних підрозділів, а також форми використання спеціальних знань для швидкого та ефективного розслідування. Розроблено методичні рекомендації з розслідування корисливих злочинів, вчинених з використанням транспортних засобів.
URI: https://dspace.nlu.edu.ua/handle/123456789/14180
Appears in Collections:12.00.09 – Кримінальний процес та криміналістика; судова експертиза; оперативно-розшукова діяльність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Shevchenko_2014.pdf749.82 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.