Тези, доповіді Полтавського юридичного інституту : [87] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 87
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Особливості правового забезпечення боротьби із фальсифікованими лікарськими засобами в УкраїніМихайліченко, Т.О.
2010Співвідношення понять “зберігання” та “охорона” у ст. 197 Кримінального кодексу УкраїниМихайліченко, Тетяна Олександрівна
2018Звільнення від кримінальної відповідальності у зв’язку із зміною обстановки: проблеми і виклики сьогоденняЗабуга, Юлія Юріївна; Михайліченко, Тетяна Олександрівна
2013Питання про відшкодування державою потерпілому шкоди, завданої кримінальним правопорушеннямМихайліченко, Т.О.
2016Дещо про ефективність покаранняМихайліченко, Т.О.
2015Проблеми забезпечення права особи на якісне та доступне забезпечення лікарськими засобами в УкраїніМихайліченко, Т.О.
2018Legal regulation of reproductive human rights: challenges and solutionsTitko, Ivan; Polkhovska, Inna
2018Гуманізація як напрям розвитку інституту запобіжних заходів у кримінальному процесі України: реалії та перспективиТітко, І.А.
2018Категорія «інтерес» як орієнтир при вирішенні колізій у кримінальному судочинствіТітко, Іван Андрійович
2018Окремі проблеми правової визначеності у питанні закриття кримінального провадження за КПК УкраїниТітко, Іван Андрійович
2018Підстава для закриття кримінального провадження і підстави для відмови у продовженні строку досудового розслідування: органічний взаємозв’язок чи юридична колізія?Тітко, І.А.
2019Варіації використання інформаційних технологій при вчиненні злочинів, що пов’язані з торгівлею людьмиТітко, І.А.
2019Європейські стандарти дотримання прав особи при застосуванні примусових заходів медичного характеру в кримінальному провадженніТищенко, Ольга І.; Лейба, Олена А.; Тітко, Іван А.
2017Незаконний обіг кодеїновмісних фармацевтичних препаратів: кримінально-процесуальні аспекти (за матеріалами судової практики)Тітко, І.А.
2017Напрями оптимізації нормативного та правозастосовного забезпечення приватних інтересів у межах кримінальних процесуальних відносин консенсуального характеруТітко, І.А.
2015Щодо можливості укладення кримінальної процесуальної угоди про визнання винуватості у провадженнях, де є потерпілийТітко, Іван Андрійович
2016Забезпечення приватних інтересів у сфері кримінального судочинства як перспективний напрямок для наукового осмисленняТітко, І.А.
2016До питання зміни державно-владного суб’єкта, який приймає рішення про початок кримінального провадження у формі приватного обвинуваченняТітко, І.А.
2016Вплив зміни правовідносин між правопорушником і потерпілим на форму кримінального провадженняТітко, І.А.
2016Притягнення до кримінальної відповідальності за порушення правил обігу кодеїновмісних препаратів: огляд судової практикиТітко, І.А.; Скрипник, А.В.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 87