Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/15695
Назва: Проблеми звільнення прокурора в разі набрання законної сили судовим рішенням про притягнення до адміністративної відповідальності за корупційне правопорушення
Автори: Лапкін, А.В.
Ключові слова: звільнення прокурора з посади
підстави звільнення прокурора з посади
корупційне правопорушення
адміністративна відповідальність
увольнение прокурора с должности
основания увольнения прокурора с должности
коррупционное правонарушение
административная ответственность
dismissal of the prosecutor from a position
bases of dismissal of the prosecutor from a position
corruption offense
administrative responsibility
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Лапкін А. В. Проблеми звільнення прокурора в разі набрання законної сили судовим рішенням про притягнення до адміністративної відповідальності за корупційне правопорушення / А. В. Лапкін // Реалізація державної антикорупційної політики в міжнародному вимірі : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (Київ, 7 груд. 2018 р.) : у 2 ч. – Київ, 2018. – Ч. 2. – С. 162–165.
Короткий огляд (реферат): Розглядаються проблеми звільнення прокурора з посади в разі набрання законної сили судовим рішенням про притягнення до адміністративної відповідальності за корупційне правопорушення. Аналізується невідповідність закріпленої в законі термінології щодо звільнення прокурора з посади на цій підставі.
Рассматриваются проблемы увольнения прокурора с должности в случае вступления в законную силу судебного решения о привлечении его к административной ответственности за коррупционное правонарушение. Анализируется несоответствие закрепленной в законе терминологии об увольнении прокурора с должности на этом основании.
Опис: Problems of dismissal of the prosecutor from a position in case of the introduction in validity of the judgment on attraction it to administrative responsibility for corruption offense are considered. The discrepancy of the terminology enshrined in the law on dismissal of the prosecutor from a position on this basis is analyzed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.nlu.edu.ua/handle/123456789/15695
Розташовується у зібраннях:Тези, доповіді кафедри організації судових та правоохоронних органів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Lapkin_162–165.pdf542.66 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.