Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/17807
Title: Право особи на апеляційне оскарження вироку та процесуальний порядок його реалізації
Authors: Теремецький, Владислав Іванович
Keywords: апеляційне оскарження
апеляція
оскарження вироку
об’єкт
предмет
приєднання
доповнення
зміна
заперечення
відкликання
відмова
Issue Date: 2010
Citation: Теремецький В. І. Право особи на апеляційне оскарження вироку та процесуальний порядок його реалізації : автореф. дис. ... канд. юрид. наук : 12.00.09 / В. І. Теремецький ; Харк. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2010. – 18 с.
Abstract: Висвітлено теоретичні та практичні проблеми процесуального порядку реалізації права особи на апеляційне оскарження вироку (АОВ). Досліджено правову природу, юридичний зміст та структуру права особи на АОВ. Розкрито сутність і значення об'єктивних та суб'єктивних передумов виникнення та умов реалізації даного права. Проаналізовано існуючі вимоги до форми та змісту апеляції та запропоновано встановлення диференційованого підходу до складання апеляції залежно від суб'єкта оскарження, розроблено класифікацію апеляцій. Розкрито сутність і значення доповнення і зміни до апеляції, а також заперечення на апеляцію; правову природу відкликання та відмови від апеляції; наведено визначення даних процесуальних понять. Обгрунтовано рекомендації щодо внесення змін до КПК України для вдосконалення правового регулювання процесуального порядку реалізації права особи на АОВ.
URI: https://dspace.nlu.edu.ua/handle/123456789/17807
Appears in Collections:12.00.09 – Кримінальний процес та криміналістика; судова експертиза; оперативно-розшукова діяльність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Teremetsky_2010.pdf311.26 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.