Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/19713
Title: Злочинна колаборація в умовах збройної агресії: практичний порадник з кримінально-правової оцінки та розмежування
Authors: Букреєв, O.I.
Олєйніков, Д.О.
Червякова, О.В.
Швець, А.З.
Малюк, В.В.
Keywords: колабораціонізм
державна зрада
колабораційна діяльність
збройна агресія Російської Федерації проти України
повномасштабне вторгнення Російської Федерації в Україну
Issue Date: 2023
Publisher: НЮУ ім. Ярослава Мудрого
Citation: Злочинна колаборація в умовах збройної агресії: практичний порадник з кримінально-правової оцінки та розмежування / O. I. Букреєв [та ін.] ; за заг. ред. В. В. Малюка ; СБУ, Ін-т підгот. юрид. кадрів для СБУ НЮУ ім. Ярослава Мудрого. - Київ : Правова єдність : Алерта, 2023. - 312 с.
Abstract: Практичний порадник з особливостей кримінально-правової оцінки та розмежування кримінальних правопорушень, передбаче- них ст. ст. 111, 111–1, 111–2, 114–2 та 436–2 Кримінального кодексу України, підготовлено з урахуванням судово-слідчої практики та пози- тивного досвіду практичних підрозділів Служби безпеки України. Докладно відповідно до теоретичних положень науки кримінального права та аналізу судових рішень у вказаній категорії проваджень роз’яснені положення вказаних вище статей КК України, проведено їх розмежування з діяннями, які мають суміжний склад. Запропоноване видання зорієнтовано на практичне використання та вирішення суперечностей у кримінально-правовій оцінці кримінальних правопорушень, що утворюють підінститут злочинної колаборації. Робота розрахована на її використання співробітниками слідчих та оперативних підрозділів СБУ, суддями, працівниками інших правоохоронних органів. Може бути корисною для курсантів, студентів, аспірантів та викладачів закладів вищої освіти, науковців, сфери наукових інтересів яких стосується зазначена тематика.
URI: https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/19713
Appears in Collections:Навчальні видання Інституту підготовки юридичних кадрів для СБУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zlochinna_kolaboraciya.pdf2.34 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.